get more kgb:
kgbdeals
kgbanswers
kgbpeople is a free people search engine

Log in with your Facebook account:

 

Forgotten your password?

Not signed up yet? Sign up now!

Costel Isac

WOW factor

2602

position #8011

Information
profile picture
 • About Me:

  “Veti cunoaste adevarul, si adevarul va va face liberi”
  (Ioan 8:32)
  Uneori, viata devine mult mai complicata decat ne dorim. Si oricat de mult ne-am dori, ne simtim neputinciosi in dorinta noastra de a schimba ceva. Ne simtim fara radacini si nu indraznim sa credem ca putem avea aripi. Este insa important sa stim, chiar daca suntem acaparati adesea de suferinta, ca sufletul nostru stie si alta cale. Putem pasi intr-o “viziune vindecata” asupra vietii, asupra sufletului nostru intelegand ca totul este asa cum trebuie sa fie . Fie ca este vorba despre probleme legate de relatia cu ceilalti sau cu tine insuti, de relatiile de cuplu, probleme organizationale, diferite teme care se repeta in viata noastra, afectiuni sau boli sau alte lucruri care ne framanta, aceste probleme sunt potentate de “incurcaturile” din sistemul nostru familial, care opresc riul iubirii din curgerea sa libera, de-a lungul generatiilor. Iubirea care curge printr-un sistem familial este in echilibru atat timp cat toti membrii care apartin acestui sistem au drept egal de a apartine, dincolo de bine, rau, corect sau gresit. Insa cand are loc pierderea spontana a unui partener, divort, secrete de familie, indivizi care au fost exclusi din familie, de foarte multe ori, membri ai familiei sunt trecuti sub tacere, sunt dati uitarii sau sunt practic exclusi din sistemul familial, din cauza unei dureri prea mari sau a unei iubiri transformate in ura si resentimente. Sistemul familial nu va uita insa niciodata pe nimeni si de cele mai multe ori, membrii mai tineri ai sistemului vor manifesta in viata lor dezechilibrele aparute in cadrul generatiilor anterioare.
  Daca e sa regret ceva in viata, atunci regret ca am deschis usa unor oameni care nu meritau. Ca i-am primit, le-am acordat atentie ca si cum li se cuvenea, le-am dat din sufletul meu, iar ei m-au golit, mi-au pradat casa si au plecat in cautare de …
  Am facut o mare greseala in viata. Si asta pentru ca am avut prea multa incredere in cine nu trebuia. M-am casatorit cu o femeie (Alecu Angela) care avea grave deficiente mintale. De fapt persoana respectiva terminase o scoala pentru elevi cu deficiente mintale, din localitatea Husi. Dizabilitatea intelectuală nu se vindecă. Este o condiţie care durează întreaga viaţă. Apare de obicei înainte de vârsta de 18 ani. Este afectat coeficientul general de inteligenţă. Dificultăţile de învăţare si înţelegere duc la probleme scolare si la locul de muncă si la dificultăţi în a fi inclusi în viaţa normală a societăţii. Nivelul ei de inteligenta mi-a ridicat mari semne de intrebare dar am zis ca asta nu e o problema pentru ca "omul, cit traieste, invata". Se pare ca m-am inselat si dupa 25 de ani de casnicie si-a distrus familia. A pornit pe drumuri gresite, din punct de vedere moral. A devenit o fiinta care, in societatea actuala este clasificata drept curva. In ceasta calitate s-a afirmat in Iasi, Romania si chiar Europa. A cultivat in sufletul celor trei copii ura fata de tatal biologic. Si pentru ca prostia sa fie deplina, s-a inhaitat cu fiica-sa Ileana care dintr-un copil bun a ajuns la un comportament care sfideaza moralitatea. Tot ce afiseaza ILEANA ( Isac - Gavallet - etc. ) este fals. Si-a creat o lume paralela bazata pe deformarea adevarului ( minciuna ). Realizarile ei nu sint pe masura studiilor facute. Diplomele nu au acoperire in fapte dar o ajuta sa se infiltraze in anumite cercuri unde, prin diferite metode incearca sa-si atinga scopurile ( de obicei, materiale). Diferenta de virsta dintre ea si primul ei sot este de 40 de ani, si asta spune multe. De fapt, cred ca intreaga responsabilitate pentru tot ceea ce s-a intimplat, apartine Ilenei.

 • Country: Romania
 • Age: 58
 • Sex: Male
 • Country: Romania
 
 • WOW factor

  WOW factor score 2602
  Connected social networks
  Facebook 31 friends
  kgbpeople profile score
  Profile complete: 55%
  Profile visits 3
  Ranking
  Worldwide: 8011
  Romania: 40

Want to know what kgbpeople can find on the internet about persons with the name 'Costel Isac'? Perform a search query on kgbpeople: