get more kgb:
kgbdeals
kgbanswers
kgbpeople is a free people search engine

Log in with your Facebook account:

 

Forgotten your password?

Not signed up yet? Sign up now!

Hans Zoun

WOW factor

6884

position #787

Information
profile picture
 • About Me:

  In 2000 haalde Hans Zoun zijn MBA-titel
  (Master Business Administration) aan de Lemniscaat Management School (gelieerd aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam en de Jonkoping Universiteit in Zweden).
  Daarnaast heeft hij gestudeerd aan de pedagogische academie in Rotterdam en aan de beroeps-officiersopleiding van de Koninklijke Landmacht in Breda.

  Een zeer ervaren lijn- en verandermanager. Heeft bewezen organisaties na ingrijpende veranderingen/transformaties en vanuit complexe situaties en vraagstukken, in de volle breedte weer 'op de rit te krijgen'. Een stevige, daadkrachtige, ondernemende, energieke, betrokken en resultaatgerichte manager met een warm hart en een heldere visie. Zoekt naar kracht en kwaliteit van mens en organisatie en weet deze samen te brengen. Beschikt over een directe, transparante, coachende en inspirerende manier van leidinggeven en adviseren; is besluitvaardig, betrokken en no-nonsense. Geeft en neemt verantwoordelijkheid en hanteert een resultaat- en procesgerichte aanpak. Heeft veel ervaring met grote en complexe projecten en programma’s. Hij weet met overtuigingskracht, humor en enthousiasme mensen aan zich te binden en op basis van gelijkwaardigheid het beste in ze naar boven te halen. Is in staat gebleken (belangen)tegenstellingen te overbruggen en is gedreven in het realiseren van verbinding en het creëren van draagvlak. Heeft zich in uiteenlopende organisaties en in verschillende contexten bewezen als eindverantwoordelijk directeur/manager in een complex politiek-bestuurlijke omgeving. Beschikt over een hoge mate van bestuurssensitiviteit en heeft een omvangrijk netwerk. Weet een organisatie zowel in- als extern professioneel te profileren. Hanteert daarbij een combinatie van strategisch opereren, analytisch denken en een ‘geen woorden maar daden’ mentaliteit. Hij is creatief en integer.

 • Country: Netherlands
 • Sex: Male
 • Country: Netherlands
 
 • WOW factor

  WOW factor score 6884
  Connected social networks
  Facebook 2075 friends
  kgbpeople profile score
  Profile complete: 55%
  Profile visits 9
  Ranking
  Worldwide: 787
  Netherlands: 51

Want to know what kgbpeople can find on the internet about persons with the name 'Hans Zoun'? Perform a search query on kgbpeople: